четвъртък, 26 ноември 2015 г.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИГРИ ЗА ДОБРИ УМЕНИЯ САМОСТОЯТЕЛНИ И В ГРУПА

Ние създаваме подвижни и логически игри за развиване на добри умения, чрез реален опит. Имаме възможност да организираме групови и индивидуални занимания с игри от нашата система.
За контакт  Ангел Ангелов: skystarsgames@gmail.com )
Референции(препоръки) виж тук
 
Нашите игри, подвижни и логически(виж тук и виж тук), не са от типа спортни, поради целта, която сме си поставили да постигнем, чрез тях(презентация виж тук). А тя е: да изградим навици за позитивна реакция при трудни ситуации, Това става постепенно, чрез игра в която играчите си създават позитивно и радостно усещане независимо от случката в играта. Това им дават сили, сплотяват играчите и ги правят устойчиви пред страха. Всички знаят, че имали състезание в нещо, там задължително има гняв, завист, горделивост и т.н., все чувства, които са противоположни на тези към които ние се стремим да подсилим у играчите. Игрите ни са подвижни, най-различни не изискващи специална екипировка и логически с гатанки, които са комбинирани за различни възрасти. Всичките ни игри са създадени чрез опит, с цел да развият устойчивост към страха у играчите при трудна ситуация, създавайки радост, създавайки достатъчно силни противопоставящи на страха разбирания и ценности у играчите, като търпеливост, работливост, толерантност към другия, воля, разбиране за случайността, уважение към различието и др.

ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ИГРИ ЗА ГРУПОВО И ЗА ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ.(за контакт Ангел Ангелов: skystarsgames@gmail.com )
ИГРИТЕ ЗА ГРУПА(снимки виж тук) може да се провеждат, както в салон, така и на външна площадка в зависимост от времето и възможностите. (виж повече тук)
- цените са на час са по 25лв., когато са не по-малко от два часа.  Т.е. минимум 50лв., а максимума е четири часа.

ИНДИВИДУАЛНОТО ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИГРИ, се провежда в зависимост от целите, които иска да постигне играча. Играта може да се организира, както в салон, така и на външна площадка, по желание може да се организират само логически или само подвижни игри.
- цените са на час по 25лв., когато са не по-малко от два часа.  Т.е. минимум 50лв., а максимума е четири часа.

Повече за нашите игри, подвижни и логически(виж тук)
Повече за нас вижте на: www.daita.bg
За контакт Ангел Ангелов: skystarsgames@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар