вторник, 4 август 2015 г.

ИНТЕРЕСНИ ГАТАНКИ РАЗВИВАТ АСОЦИАТИВНАТА ПАМЕТ И ЛОГИКАТА

Здравейте,
Пише Ви Ангел Ангелов – автор на много актуална система с образователни игри, която комбинира подвижни, логически и електронни игри. Презентация на системата с игрите вижте тук. Може да разгледате много интересни клипове с игри и др. на нашия сайт : www.daita.bg
Искам да Ви предложа, да погледнете новите ми гатанки-игри със стикери, във варианти на български и на английски(виж примери и снимки на страниците по-долу), които са част от система. Те са направени по-най-добрия начин, за да бъдат едновременно харесвани и полезни за децата. Гатанките са най-подходящи за деца над 4 до 10 г.  Децата които могат да четат, с удоволствие играят с тях сами. За по-малките е добре играта да се играе заедно с родител/роднина. Също е много интересно, вечер, когато се събере цялото семейство, да се изиграе играта с гатанки. Въпреки, че гатанките са написани за деца, в тях има и по нещо за цялото семейство. Това е така, понеже са написани по начин, който ще накара дори и най-възрастните да ги харесат.


За повече информация ще кажа, че през учебната 2014-2015, с тези гатанки са проведени игри в  девет града, в над 20 училища(списък виж сайта). След което книгата-игра бе харесана и закупена от над 2500 семейства, което е половината от учениците.
Гатанките ги има в книжарниците , но се доставят от мен на следните цени:
1.       “Игра със 70 гатанки и отговорите на стикери“ от Ангел Ангелов –  на цена от 6лв.(в книжарниците 8лв.)

2.       “Games with words and pictures for 100 associations for children age from 5 to 10 years”- на цена от 6лв.(в книжарниците 8лв.

Моля, желаещите да направят групова поръчка на:
Ел.поща : skystarsgames@gmail.com, като се уточни начина за контакт.
 







 
 


С най-добри пожелания!
Ангел Ангелов
Ел.поща : skystarsgames@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар